Zachování cen pro rok 2024 – stejné jako rok 2023 v SvP Janov nad Nisou

Škola v přírodě SvP Janov nad Nisou a vila Oáza mají za sebou úspěšný rok 2023 a s radostí oznamují zachování cen pro rok 2024. Tyto kroky potvrzují nejen závazek ke kvalitě vzdělávání, ale také snahu o přístupnost školy pro všechny zájemce.

Škola v přírodě SvP Janov nad Nisou je známá svým jedinečným konceptem, který spojuje vzdělávání s přírodou. Prostředí, ve kterém se škola nachází, nabízí dětem neopakovatelný zážitek a příležitost rozvíjet se nejen ve školních oborech, ale také v osobnostním a sociálním směru. Součástí tohoto komplexu je také vila Oáza, která poskytuje ubytování a stravování pro účastníky pobytu.

Rok 2023 byl ve SvP Janov nad Nisou plný úspěchů a pozitivních zpětných vazeb od rodičů, pedagogů a samotných žáků. Kvalitní vzdělávání spojené s nezapomenutelnými zážitky v přírodě zanechalo všestranně vzdělanou generaci, která si bude pamatovat nejen na látku ze školních lavic, ale také na dobrodružství strávená ve stínu vrcholků hor a za zvuků šumění lesa.

Závazek k poskytování vynikajících vzdělávacích služeb je pro SvP Janov nad Nisou prioritou, a proto se rozhodla zachovat ceny pro rok 2024 ve stejném rozsahu jako v předešlém roce. Tato rozhodnutí vznikla s ohledem na ekonomickou situaci a potřeby rodin, aby šance na účast ve škole v přírodě byla co nejvíce dostupná.

„Chceme, aby naše škola byla otevřená pro co nejvíce dětí a aby cena nebyla překážkou. Zachování cen pro rok 2024 je naším způsobem, jak podpořit vzdělávání a umožnit každému dítěti zažít kouzlo školy v přírodě,“ říká ředitel školy Roman Mühl.