Spolupráce s EKO dodavateli pro kvalitní stravování

V našem úsilí o poskytování nejlepších zážitků a péči naší komunitě dětí jsme se rozhodli posílit partnerství s EKO dodavateli, přičemž na čele této spolupráce stojí ekofarma Tanvald. Naše rozhodnutí zdůrazňuje naše závazky v oblasti kvalitního stravování a udržitelnosti.

Představení EKO dodavatelů – Ekofarma Tanvald

Spolupráce s EKO dodavateli nám umožňuje přinášet do jídelníčků našich studentů a účastníků pobytů potraviny, které nejen poskytují výživu, ale také respektují životní prostředí a udržitelný způsob zemědělství. Jedním z našich klíčových partnerů je ekofarma Tanvald, která se pyšní svým dlouholetým závazkem k ekologickému a biodynamickému zemědělství.

Preferujeme vaření z EKO a BIO surovin

V naší škole v přírodě klademe veliký důraz na kvalitu potravin. Věříme, že kvalitní strava hraje klíčovou roli nejen ve fyzickém, ale i ve mentálním rozvoji dětí. Proto preferujeme vaření z EKO a BIO surovin, které nejenže respektují přírodu, ale také přinášejí našim studentům nutričně bohaté jídlo.

Klademe veliký důraz na kvalitu potravin

Kvalita potravin je pro nás nejvyšší prioritou. Snažíme se zajistit, aby naše menu byla rozmanitá, vyvážená a plná čerstvých, sezonních surovin. Spolupráce s EKO dodavateli, jako je ekofarma Tanvald, nám umožňuje získávat potraviny s minimálním dopadem na životní prostředí, což je v souladu s našimi hodnotami udržitelnosti.

Udržitelnost a závazek k ekologickému stravování

Naše rozhodnutí spolupracovat s EKO dodavateli a preferovat EKO a BIO suroviny je součástí našeho celkového závazku k udržitelnosti. Věříme, že podpora ekologického zemědělství a využívání trvale udržitelných zdrojů nejen prospěje našim stravovacím zvyklostem, ale také posílí povědomí našich studentů o důležitosti péče o naši planetu.

Pohled do budoucnosti stravování v ŠvP Janov nad Nisou

S pýchou a radostí pokračujeme ve zlepšování našich dodavatelských vztahů a kvality stravování. Naše spojení s EKO dodavateli nám umožňuje neustále inovovat naše menu a přinášet do jídelníčků školy v přírodě lákavé, chutné a zároveň zdravé pokrmy.

Při zachování našeho závazku kvalitě potravin a udržitelnosti se těšíme na budoucnost plnou chutí, dobrodružství a pečlivě vybraných surovin!